11.12.2019

U potrazi ste za idejama za praznične poklone?

Praznici se polako približavaju a sa njima i vreme da potragu za poklonima privedemo uspešnom kraju. Ako vam i dalje nedostaje odgovarajuća inspiracija, imamo nekoliko saveta za vas koji će sigurno obradovati vaše najdraže a vama istovremeno doneti Cashback.

Zdravlje & lepota – Ko ne uživa u tome da učini nešto dobro za sebe? Prijatan boravak u wellness oazi, poseta studiju za masažu ili nova frizura, fantastični make-up ili luksuzni parfem – imamo mnogo mogućnosti da razmazimo sebe. Još je lepše kada nam to neko drugi pokloni. Pogledajte šta ima kod naših partnera iz oblasti zdravlje & lepota i priuštite nekome uživanje.

Sport & fitnes – Treniranje je zdravo ali ponekad može da bude prilično skupo. Često nam je potrebna nova oprema a kada je nabavimo treba da nađemo odgovarajuću lokaciju gde ćemo trenirati. Pružite podršku dragoj osobi da počne da trenira tako što ćete joj pokloniti odgovarajuću opremu i sve ostalo što ljubitelji sporta žele. Naši partneri iz oblasti sport & fitnes sigurno imaju odgovarajuću ponudu.

Knjige, igra & muzika – Svako ima svoj način na koji provodi vreme opuštajući se. Dok se jedni radije bave sportskim aktivnostima na otvorenom, drugi više vole da provode vreme u zatvorenom. I za njih naši partneri imaju brojne ideje za poklone u ponudi. Dobra knjiga za udobnu fotelju, zabavna društvena igra ili opuštajuća muzika za nekoliko prijatnih časova? Ima mnogo načina da prijateljima priredite interesantnu zabavu kod kuće.

Da li smo vas inspirisali? U tom slučaju bacite odmah pogled na naše partnere i nabavite savršene praznične poklone uz Cashback i Shopping Points.

Krenite u kupovinu!

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.