2.1.2020

Sezona rasprodaja počinje - ne propustite popuste

Koliko god da su ljudi različiti, oko jedne stvari se svi slažemo: Volimo da uštedimo kada šopingujemo. Sada kada je sezona rasprodaja počela, svi imamo razlog da budemo zadovoljni. Mnogo dobrih ponuda učiniće da naša šoping srca zakucaju brže a kao Cashback World kupac odmah sakupljamo i Cashback i Shopping Points. Već dugo želite da priuštite sebi nešto posebno, ali stalno čekate pravu priliku? Prilika je sada tu. Imamo nekoliko veoma primamljivih predloga za vas.

Odeća, obuća & aksesoar - jakne, mantili, obuća, šalovi, kape, rukavice. Čime god da želite da dopunite svoju zimsku garderobu, sada ćete kod Cashback World partnera naći odgovarajuću ponudu. Pravo je vreme ne da se samo toplo obučete, nego i da budete vizuelno privlačni - i to po zaista povoljnim cenama.

Sport & fitnes - Došlo je vreme da obnovite sportsku opremu? Onda su rasprodaje kod Cashback World partnera savršena prilika za vas. Nove patike za trening, fitnes oprema ili fitnes sprave, sada sve možete da nabavite po povoljnoj ceni. Održite kondiciju i uštedite novac.

Elektronika za zabavu & softveri - Sada je glavna sezona za kupovinu vrhunske tehnologije po vrhunskim cenama. Ako smatrate da vam je potreban televizor za oštrijom slikom ili surround zvukom, naši partneri imaju prave ponude za vas. A ako želite novu igračku konzolu odnosno nove igrice, nabavite ih sada i bićete nežni prema svom novčaniku.

Stanovanje & domaćinstvo - Učinite svoj dom udobnijim i olakšajte sebi održavanje domaćinstva. Uz mnoštvo proizvoda za dekoraciju i domaćinstvo koji su u ponudi, održavanje će biti udobnije, prijatnije i jednostavnije. Nabavite sada sve za optički sjaj odnosno udobnije čišćenje zahvaljujući ponudama Cashback World partnera.

Sezona rasprodaja je u toku, ponude vas čekaju. Posetite naše partnere i obezbedite, pored Cashback-a i Shopping Points-a, željene proizvode po zaista povoljnim cenama.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.