8.10.2019

Kupujte Cashback-om

Da li već plaćate Cashback-om? Mnogi to već čine i koriste priliku da kupe eVoucher odnosno myWorld eVoucher koristeći sakupljeni Cashback. Prednosti su očigledne: Već od prvog sakupljenog dinara možete da koristite svoj Cashback i platite eVoucher manje.

Možete da kupite milione proizvoda
Mogućnosti za kupovinu Cashback-om su raznovrsne. Na raspolaganju vam je mnoštvo eVoucher-a renomiranih kompanija i myWorld eVoucher.

Ponovo sakupljate Cashback
I ne zaboravite: Kada kupite eVoucher, ponovo sakupljate Cashback koji možete da iskoristite za kupovinu svega što vam srce poželi. Svakom kupovinom koju obavite sada štedite novac pri sledećoj kupovini. Zato ne gubite vreme, kupite eVoucher koristeći Cashback.


Ovako funkcioniše:


Shop with Cashback World

Kupujte u Cashback World-u
Za svaku Cashback World kupovinu, dobijate Cashback i Shopping Points.

Collect your Cashback

Sakupljajte Cashback
Do sada je vaš Cashback uvek isplaćivan na vaš bankovni račun kada sakupite najmanje 500 RSD. Sada možete da odlučite da li želite da vam se Cashback i dalje isplaćuje ili želite da ga sakupljate za kupovine eVoucher-a. Navedite šta biste želeli u odeljku 'Podaci o plaćanju' u oblasti 'Moja podešavanja'.

Buy an eVoucher

Kupite eVoucher & platite Cashback-om
Čak i ako se ne odlučite da sakupljate Cashback za kupovinu eVoucher-a, svaki put kada budete kupovali eVoucher, imaćete mogućnost da iskoristite Cashback za njegovo plaćanje.

 

Kupite eVoucher

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.