29.11.2019

Iskoristite fantastične ponude koje donosi Cashb(l)ack Week!

U petak nakon Dana zahvalnosti u SAD tradicionalno počinje praznična šoping sezona. Tokom našeg Cashb(l)ack Week-a od 29.11. do 06.12.2019. naši partneri za vas imaju najbolje ponude, plus Cashback. Kako biste se bolje orijentisali u moru ponuda, evo nekoliko saveta za rubrike u kojima sada već tradicionalno mogu da se nađu veoma dobre ponude.

Elektronika za zabavu & softveri: Ako vam je potreban novi televizor ili stereo uređaj, sada je odličan trenutak da ga nabavite. Novi računar odnosno lap top sa odgovarajućim operativnim sistemom i office paketom sigurno ćete pronaći po povoljnoj ceni. Jednostavno pogledajte ponudu naših partnera iz ove branše i obnovite povoljno svoju tehniku uz Cashback.

Gejming & igračke: Strastveni ste gejmer ili vaša deca žele novu igračku? Sada imate priliku da ispunite želje i pritom ne samo uštedite novac, već i sakupljate Cashback. Bilo da želite da kupite novi PlayStation, Xbox ili Nintendo Switch ili možda tražite šah, lego set ili puzzle, naši partneri sigurno imaju pravi izbor za vas. Zahvaljujući Cashb(l)ack Week-u željene proizvode možete da nabavite veoma povoljno.

Telefoni i internet: U slučaju da je došlo vreme za novi smartfon, sada imate dobre šanse da po povoljnoj ceni nabavite željeni uređaj. Nabavite odmah i odgovarajuću propratnu opremu i ubijte jednim udarcem dve muve. Kupovinom svog novog mobilnog pratioca ostvarujete i Cashback.

To bi bili naši saveti. Tokom Cashb(l)ack Week-a otkrićete i mnoge druge ponude iz različitih oblasti. Želimo vam da uživate u šopingu, štednji i sakupljanju Cashback-a!

Krenite odmah u kupovinu

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.