Činite dobro svakom kupovinom

Kupujte za bolji svet

Kao šoping zajednica sa uspehom na internacionalnom nivou, pored toga što nam je važno da Vama kao članu omogućimo kupovinu uz prednosti, takođe želimo da preuzmemo društvenu odgovornost. Zato podržavamo dva dobrotvorna udruženja u njihovom radu za ljude u nevolji i za zaštitu životne sredine na celom svetu.

Svaka kupovina pomaže

Naša podrška je omogućena zahvaljujući članovima kao što ste Vi. Zato što nam svaka kupovina pomaže da pomognemo drugima i tako doprinesemo boljem svetu za sve nas. Ne samo da kupujete uz prednosti, već pritom činite i nešto dobro.

Child & Family Foundation

Deci, mladima i porodicama u nevolji kroz internacionalne projekte obrazovanja koje sprovodi Child & Family Foundation omogućen je pristup obrazovanju. Time oni dobijaju šansu da uzmu budućnost u svoje ruke.

Greenfinity Foundation

Zelenija budućnost za sve nas cilj je Greenfinity Foundation. Da bi to ostvarila, fondacija širom sveta sprovodi projekte za zaštitu životne sredine i klime.

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.