Kinološko društvo POLET - obuka pasa

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 na 12000 RSD kupovine
  • PRIHVATA SE Cashback Card B2B

Kontakt

Opis

Trudimo se da unapredimo savremene kinološke sportove u našoj zemlji kroz organizovanje utakmica i seminara sa renomiranim stručnjacima.
Program obuke i školovanja, odnosno dresura pasa, u Klubu se zasniva na poznatim i zvanično usvojenim standardima kao što su osnovna poslušnost, BH/ISP, IPO, ZTP / Koerung, Agility ali isto tako – ukoliko imate izložbene ambicije – kod nas se možete naučiti finoj veštini Ring prezentacije a svoju fizičku kondiciju, koncentraciju i telesnu koordinaciju dovesti do malog (ili čak takmičarskog) savršenstva kroz agility aktivnosti. I naravno, vaše znanje ćete uvek moći da proširite kroz organizovane Seminare sa vodećim svetskim radnim takmičarima i predavačima.
PROGRAM KURSA POSLUŠNOSTI
Program kursa poslušnosti obuhvata vaspitanje psa za život u gradu (poslušnost bez povodnika, osnovne komande, socijalizacija, neuzimanje hrane, ponašanje u javnim objektima itd), zatim elemente za polaganje BH ispita, osnovne elemente kao priprema za sport, prvenstveno agiliti.
AGILITI KURS
Ovo je jedan od najpopularnijih kinoloških sportova koji omogućava vlasnicima i njihovim psima da se u gradskoj sredini opuste, rekreiraju i pritom sjajno zabave. Cilj je da vodič pravilno usmeri psa kroz poligon sa preprekama pri čemu se ocenjuju i brzina i preciznost.
KURS TRIKOVA
Ukoliko želite da i Vaš pas postane zvezda u društvu, a niste sigurni kako da počnete sa učenjem trikova, ili imate psa punog energije i treba vam novi način da je usmerite i usput se zabavite, ovaj kurs je prava stvar za Vas.
Rally Obedience KURS
Rally traži od Vas i vašeg psa da radite kao tim kako bi ste savladali stazu sa označenim redosledom vežbi. Pojedinačne vežbe su iz domena klasične takmičarske poslušnosti i podeljene su prema teškoći na više kategorija. Sudija svaki put namešta drugačiju stazu, a ocenjuje se pre svega tačnost i preciznost obavljanja zadataka.
Sportske discipline
Sportska kinologija je široka oblast čiji je glavni cilj aktivna zabava kako vlasnika tako i pasa. Jedan od najpopularnijih psećih sportova je agility, u kome vodič I pas zajedno savladavaju niz prepreka pri čemu se ocenjuju preciznost i brzina. Pored ove postoji i niz drugih disciplina kao sto su: dog disc (frizbi), flyball, dog dancing...
Službene i radne takmičarske discipline
Iz obuke službenih pasa (pasa koji su nezamenljiva pomoć u radu vojske, policije, vatrogasne i gorske sluzbe) proizašle su radne takmičarske discipline – IPO, Mondioring, Schutzhund… Pojedini elementi ovih disciplina iskorišćeni su u strukturi BH ispita – ispita za gradskog psa.
Specifične radne discipline
Brojne rase pasa uzgajane su upravo zbog njihove korisnosti u obavljanju određenih zadataka, pa tako imamo pse ovčare, lovne pse, pse za vuču… Danas postoje razne discipline koje se oslanjaju na ove instinkte.


* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.