Cashback & Shopping Points

  • 2 RSD + 0,008 po litru eurodiesel
  • 2,5 RSD + 0,008 po litru maxxmotion super 100
  • 5% + 1 Shop & Gastro na 12000 RSD kupovine
  • 2 RSD + 0,008 po litru LPG
  • 2 RSD + 0,008 po litru EP BMB 95
  • 2 RSD + 0,008 po litru maxxmotion EP 95
  • 2 RSD + 0,008 po litru maxxmotion eurodiesel
  • PRIHVATA SE Cashback Card Original vaučeri

Kontakt

Uslovi


Cashback se ne može ostvariti ukoliko se kupovina obavlja platnim karticama OTP Bank grupacije (OTP, nekadašnja Vojvođanska banka.
Obavezno proverite da li je bar-kod sa vaše Cashback kartice aktiviran za kupovine na OMV benzinskim stanicama na service.rs@cashbackworld.com ili +381 11 655 73 90. Bar-kod se automatski deaktivira u slučaju da nije korišćen duže od godinu dana.
Digitalna Cashback Card (Cashback App) trenutno ne može da se koristi za evidentiranje kupovina na OMV benzinskim stanicama.
Benefiti za članove se ostvaruju za kupovinu svih vrsta goriva, toplih napitaka iz VIVA programa, OMV Caristal tečnosti za stakla, OMV BIXXOL ulja i maziva, sve usluge pranja vozila dostupne na OMV stanicama.
Cashback popusti se ne mogu kombinovati sa benefitima ostalih programa lojalnosti (Save&Drive, ROUTEX…)
-------------------------------
Make sure that the barcode of your Cashback Card is activated for puchases at OMV filling stations. Please send us an e-mail at service.rs@cashbackworld.com or call us on +381 11 655 73 90.
The digital Cashback Card (Cashback App) cannot be used for the recording of purchases at OMV filling stations at this moment.
Member benefits are achieved for the purchase of all types of fuels, hot drinks from the VIVA program, OMV Caristal liquids for glass, OMV BIXXOL oils and lubricants, all vehicle wash services available at OMV.
-------------------------------
Stellen Sie sicher, dass der Barcode Ihrer Cashback Card für Einkäufe an den OMV Tankstellen aktiviert ist. Senden Sie uns eine E-Mail an service.rs@cashbackworld.com oder rufen Sie uns unter der Telefonnummer +381 11 655 73 90 an.
Die digitale Cashback Card (Cashback App) kann zu diesem Zeitpunkt nicht zur Erfassung der Einkäufe an den OMV Tankstellen verwendet werden.
Mitgliedsvorteile gelten für alle Treibstoffarten, warme Getränke aus dem VIVA Sortiment, OMV Caristal Scheibenflüssigkeiten, OMV BIXXOL Öle und Schmiermittel, alle Angebote der OMV Waschanlage.

Opis

OMV je na tržište Srbije ušao 2001. OMV Srbija trenutno ima 61 benzinsku stanicu i tržišno učešće od oko 10% u Srbiji. OMV benzinske stanice su multifunkcionalni servisni centri – benzinske stanice za ljude i vozila. OMV potrošači na njima mogu da se snabdeju gorivima, mazivima i uslugom pranja automobila, a kao dodatak, 56 VIVA prodavnica nudi brze obroke, osveženja i širok asortiman dodatnih usluga. OMV Srbija direktno zapošljava 46 osoba, a kreirala je više od 800 radnih mesta u mreži.

Potrebe i želje potrošača su u središtu svega što OMV radi. Oni imaju koristi od izvanrednog kvaliteta proizvoda i izvanrednog korisničkog iskustva. Od OMV MaxxMotion Premijum goriva i OMV Car Wash-a do kafe izvanrednog ukusa i odličnih sendviča u VIVA restoranima. Zatim je tu moguće pronaći specijalne usluge, počev od menjačnica do kupovine karata za razne događaje, pa sve do usluga preuzimanja i isporuke pošiljki. OMV uvek donosi više svojim potrošačima. Cilj OMV Srbija je da pruži jedinstveno iskustvo zadovoljstva. Težnja kompanije je ponuditi više prednosti i dodatnu vrednost u svemu što se radi, a krajnji cilj je postići više od onoga što potrošači očekuju.

OMV Aktiengesellschaft je jedna od najvećih kompanija na berzi u Austriji koja je u 2016. ostvarila prodaju od 19 milijardi evra i imala oko 22.500 zaposlenih i više od 2.000 benzinskih stanica u 10 zemalja. Dnevna proizvodnja je iznosila oko 311.000 barela dnevno, a godišnji kapaciteti prerade su oko 17,8 miliona tona.

Ne možete da nađete svoju kupovinu kod partnera OMV?

* U zavisnosti od proizvoda koji su kupljeni u partnerskoj firmi rasponi isplaćenih naknada mogu da variraju. Iz tog razloga ne garantujemo za navode na ovoj internet stranici.