30.09.2019

Вработуваме!

Мајворлд Македонија ДООЕЛ Скопје е дел од светската групација на myWorld која е присутна во 47 земји, а во Македонија постои од 2011та година.

Компанијата е лидер во секторот за изработка на лојални програми за потрошувачи и трговци.

Компанијата МАЈВОРЛД Македонија ДООЕЛ Скопје има потреба од следната работна позиција: МСП Регионален Менаџер

Обврски и одговорности:

• Вршење на теренски посети и состаноци со постоечките партнерски МСП фирми
• Чести патување во градовите во државата
• Комуникација со продажната мрежа одговорна за аквизирање на нови партнери
• Унапредување на соработките со партнерските фирми и пост продажба
• Обезбедување на уредна наплата према должниците

Услови за работа:

• Редовна месечна плата
• Бонуси по по зададени цели
• Полно работно време - 40 часа
• Работа на определено време
• Пријатна работна атмосфера
• Обезбедени услови за работа со сите потребни материјално-технички средства
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.