24.06.2020

Резервирајте го Вашиот одмор во Македонија! ⛱🏖

2020 не е како другите - во однос на планови и можности за летување.

Од друга страна, ова е совршена прилика да патувате низ Вашата татковина и подобро да ја запознаете. За да можете да уживате во совршениот одмор во Македонија, партнерите на Cashback World ќе ви помогнат.

Со нашите партнери заштедувате дури и кога сте на одмор!

Потребно е само да одлучите како ќе го поминете Вашиот одмор и да го одберете вистинското место.

Затоа, резервирајте го одморот оваа година во границите на нашата земја и добијте Cashback & Shopping Points!


* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.