16.04.2019

Плаќајте со eVoucher во Sistina Ophthalmology!

"Требаше порано да ја направам" е најчестиот коментар што пациентите на Систина Офтлмологија го кажуваат по ласерска корекција на диоптрија.

За само 5 минути по око, на безболен начин, се корегира диоптријата/цилиндарот и ќе може да се вратите на секојдневните обврски
два - три дена по интервенцијата.

Април/Maj со промотивна понуда од 400 евра по око a истовремено добиватe Cashback & Shopping Points со креирање на eVoucher.

Нема поубаво нешто од тоа да се разбудите и да го видите лицето на Вашите најмили.
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.