19.05.2020

Пазарувајте со Cashback World и секогаш заштедувајте!

Пазарувајте со Cashback World и секогаш заштедувајте!

Семејството на Cashback World непрекинато расте! 15 милиони луѓе во светот го имаат задоволството да поседуваат Cashback картичка.
Со Cashback World секогаш ќе бидете во предност пред другите.

Неколку совети за пазарување:

1. Почнете да планирате на време!

Направете листа на сите партнери на Cashback кои што планирате да ги посетите.

2. Набавувајте ваучери кои ви се потребни!

Секогаш имајте ваучери при рака, не знаете кога ќе ви бидат потребни. Со нарачката на ваучери веднаш добивате Cashback & Shopping Points.

3. Најдете одлични зделки со Cashback World!

Во Cashback World ги има најдобрите акции за Вас. Трговските Партнери постојано нудат ексклузивни акции за нашите членови. Па така, дополнително на Cashback и Shopping Points заштедувате и директно при пазарувањето.

Пријатно пазарување 😃

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.