08.10.2019

Пазарувајте со Cashback

Платете со Вашиот Cashback eVoucher и пазарувајте во myWorld.com.

Дали веќе плаќате со Вашиот Cashback? Многу членови веќе ја користат опцијата да ги купат своите eVoucher-и или myWorld eVouchers користејќи го пресметаниот Cashback. Придобивките се јасни: Во моментот кога веќе имате собрано Cashback можете да го искористите и ќе платите помалку за Вашиот eVoucher.


Пазарувајте безброј производи

Шопингот со Cashback отвора нов свет на можности. На располагање имате голем број eVoucher-и на добро познати брендови или myWorld eVouchers. Благодарение на myWorld eVoucher, можете да купувате без проблеми во myWorld.com, каде што милиони производи ви се нудат по ниски цени.

Собирајте Cashback

Не заборавајте: кога купувате eVoucher или друг производ од myWorld.com, повторно добивате Cashback кој потоа можете да го искористите. Со секое пазарување, заштедувате пари за следното купување. Затоа, не се двоумете и купете го Вашиот eVoucher користеќи Cashback.


Како функционира:


Shop with Cashback World

Пазарувај во  Cashback World
Со секое пазарување во Cashback World, повторно добивате Cashback & Shopping Points

Collect your Cashback

Собирајте Cashback
Вашиот
Cashback ви се исплаќа на вашата трансакциска сметка веднаш по акумулираните 200МКД. Можете да одлучите дали ќе ја промените опцијата за да можете Вашиот Cashback да го користите за eVoucher.

Buy an eVoucher

Купете eVoucher и платете со Вашиот Cashback

Дури и доколку не одлучите да собирате Cashback за да купувате eVoucher, кога купувате eVoucher вие секогаш имате опција да го искористите вашиот Cashback.

 * Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.