18.05.2020

Пазарувајте онлајн!

Пазарувајте онлајн! Во време на пандемија и ситуација во која нормалното функционирање на работите е тешко и речиси невозможно, со Cashback World можете да си го олесните животот.

Пазарувањето онлајн со вашата Cashback картичка е навистина забавно и нуди можности кои одговараат секому.
Онлајн пазарувањето со Cаshback World има неколку предности како:

- Комфор
Каде на друго место можете удобно да пазарувате на полноќ додека сте во “во пижами“?

- 24/7
Онлајн продавниците ни даваат можност да пазаруваме 24 часа на ден, кога сакаме и каде сакаме.

- Достава
Некои онлајн продавници нудат БЕСПЛАТНА достава до вашиот дом, со тоа уште повеќе можете да уживате во пазарувањето.

- Cashback & Shopping Points
Со секое пазарување кај нашите Трговски Партнери добивате Cashback & Shopping Points.

Погледнете ја листата на нашите Онлајн Трговски Партнери и без двоумење започнете со пазарување.* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.