09.09.2019

Пазарувај со eVoucher во Маркт!

Во „Markt Kitchen” можете да ги искусите најздравите ручек оброци: Wok оброци, најздравите Burrita во градот, интегрална паста, авокадо тостови и многу други вкусни и здрави оброци.

Најголем избор на органски производи, средства за чистење на домаќинството кои се на комплетно природна основа, притоа не загадувајќи ја природата при нивното користење, персонална козметика, органска или на комплетно природна основа или производи со висока протеинска вредност.

Со секое направено пазарување над 300,00 МКД со eVoucher, освен Cashback и Shopping Points исто така ќе добиете гратис кафе или органски чај - по Ваш избор!

Пазарувањето во Маркт нека ви биде вистинско уживање.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.