08.04.2019

Пазарувај со eVoucher и освој 2 карти за VELUH EHF FINAL4!

Cashback World Macedonia Ви подарува две карти за VELUX EHF FINAL4 настанот во Келн, Германија (1-2 јуни 2019)!

Времетраење на предизвикот: 01.04.2019 - 01.05.2019.

Победникот на предизвикот ќе биде оној учесник кој остварил најголем број купувања со 📲#eVoucher во овој период.

Добитникот ќе биде објавен на 03.05.2019.

Детални информации за предизвикот - http://bit.ly/2WIAD7s

Ви посакуваме многу среќа и забава при пазарувањето.* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.