16.01.2019

⚡ Нова година! Нови правила! ⚡

Веќе може да собирате CASHBACK од петок до среда и да се насладувате на #Cashback секој четврток, веднаш откако ќе соберете минимум 200 денари од купувања кај нашите Трговски Партнери!

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.