08.07.2020

Не ги пропуштајте попустите !

Летото е време за уживање.

Сончање, пливањe, летни попусти, акции и промоции, пријатни вечери на отворено. Со Партнерите на Cashback World, шопингот исто така станува возбудливо искуство во текот на летото.

Нашите Трговски Партнери ви носат возбудливи понуди со многу попусти, со кои заштедувате пари и собирате Cashback и Shopping Points. Уживајте во вашата градина, забавувајте се со пливање, уживајте во добри пијалоци или забавувајте се со убава филмска ноќ дома.

Вистински среќници сте што можете да добиете сè што ви треба за тоа кај нашите партнери за одлични цени, истовремено собирајќи ги придобивките од шопинг.

Летниот сон ви е она што го создавате. Погледнете ги одличните понуди кои кај нашите партнери кои ви го нудат сето тоа.
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.