19.03.2020

Известување!!

Драги членови,

Во моментот не сме достапни на телефон, бидејќи линиите ни се привремено затворени.

За одговор на било какви прашања, Ве молиме користете ја нашата веб платформа за Контакт и Помош на https://www.cashbackworld.com/mk.

Ви благодариме однапред за разбирањето.

Со почит,

Вашиот Cashback World тим

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.