18.02.2019

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани членови на Cashback World Macedonia,

Би сакале да Ве известиме дека поради технички проблем , во моментов не сме во можност да воспоставиме телефонски контакт со корисници на мрежата на VIP.

Доколку имате било какви прашања, љубезно Ве молиме да ни се обратите на следните е-mail адреси:
service.mk@cashbackworld.com
office.mk@myworld.com

Тимот на Cashback World Macedonia ви се извинува за настанатите непријатности. Се надеваме на што поскоро отстранување на дефектот од страна на давателот на услугата.

Со почит,

Cashback World Macedoniа

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.