12.06.2020

ИНТЕРВЈУ: Радован Витошевиќ – регионален и генерален директор на мајВорлд Македонија и Бугарија


* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.