11.02.2020

FORZA - Нов Трговски Партнер

Со брзиот развој на мобилната и интернет технологијата, FORZA им нудат на своите клиенти финансиски производи кои се адаптирани на нивните барања, побрзи и поедноставни за корисниците отколку што биле претходно достапни.

Forza нуди краткорочни кредити за население, каде што првиот кредит до 30 дена е бесплатен.
Повеќе информации може да најдете на нивната официјална веб страна - https://forza.mk/

Отсега со секој одобрен кредит ќе добиете 1% Cashback & 1 Shopping Point.
По одобрување на кредитот, Вашиот ID број/број на картичка пријавете го на email: sandra.dimovska@digitalfinance.mk или на телефон: 02 323 6666 за да ги добиете Вашите Членски Предности.* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.