19.07.2018

Достапно сега: Новото списание на Greenfinity фондацијата!

Ни претставува огромно задовослтво да ти го претставиме новото издание на списанието на Greenfinity фондацијата.

Дали знаеш дека со секое твое купување кај Трговски Партнер придонесуваш кон овие проекти? Твојот придонес ни овозможува да ја поддржиме Greenfinity фондацијата како дел од нашата корпоративна општествена одговорност и да ја заштитиме околината.


Прочитај го списанието веднаш

gff

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.