27.03.2019

Децата обожаваат подароци!

Потрагата по совршен велигденски подарок за најмилите да ги направите среќни секогаш е трик прашање.

Доколку се уште сте во потрага, нашите Трговски Партнери се тука да ви помогнат, а истовремено ќе добиете Cashback & Shopping Points.

*Книги - не сите деца обожаваат да читаат книги. Кога се купува книга за децата најбитно е да се обрати внимание на интересот на детето, за да може да се одбере вистинската книга. На тој начин читањето станува поинтересно.

*Играчки - Кое дете не сака играчки?
Мечиња, колички, коцки, автомобили со далечинско управување, електрични писти – што ли уште не! Со сигурност ќе ја пронајдете идеалната играчка кај нашите Трговски Партнери.

*Електроника & Мултимедија - луди за видео игри!
Без разлика дали е xbox, Nintendo или пак Play Station секое дете е лудо за видео игри.


* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.