23.11.2018

Cashb(l)ack недела

Попустите на годината ве очекуваат, и со тоа ќе можете да ги шкртнете некои од посакуваните работи на листата. Исто така, ќе добиете и Cashback и Shopping Points!
Технологија и електроника: без разлика дали ви треба нов телевизор, систем, конзола за игри, смартфон или компјутер. Cashb(l)ack неделата е полна со одлични зделки од технологијата и електрониката. Искористете ја одличната понуда за да се опремите.
Спортска опрема: ски сезоната започнува и сега е идеалното време да купите се што ви треба. Најдете ја целата опрема по неверојатни цени.
Облека за љубителите на убавите нешта во животот: Купете за вас или за најблиските облека со која ќе импресионирате по достапни цени.

Не пропуштајте. Посетете ги нашите Трговски Партнери и профитирајте!


* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.