01.11.2019

Бидете дел од новиот проект на Greenfinity Foundation

Бидете дел од новиот проект на Greenfinity Foundation и помогнете да ја спасиме нашата единствена планета! 🌎

"Белите дробови на планетата" се под голема опасност - но секој има шанса да помогне.

Со проследување на долунаведениот линк ќе добиете шанса да донирате - каде секоја донација значи ново дрво во Амазонската шума во Бразил! 🇧�

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.