МАЈВОРЛД Македонија ДООЕЛ Скопје
бул. 8-ми Септември 16/1
Бизниз Центар Хипериум 2-ри кат
1000 Скопје
Северна Македонија
Tel: +389 (0)2 3090067
Mail: service.mk spam@gohere.go cashbackworld.com
Работно време на канцеларијата:
Понеделник - Четврток
08:30 - 17:00
Петок
08:30 - 14:30
отворено

Телефонски може да го добиете Cashback World Service Team:
Понеделник до Четврток
08:30 - 17:00
Петок
08:30 - 14:30
отворено
;
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.