Cashback & Shopping Points

 • 3% + 3,5 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА Online продавница

Контакт

 • Контакт
  тел: +389 2 30 900 67
 • Важно!
  Пред да направите купување ве молиме проверете дали вашиот пребарувач е соодветно подесен за cookieѕ. Сите информации во врска со Online Shopping ќе ги пронајдете во FAQs!
 • ID на Трговски Партнер
  369000148

Услови

Кај овој Трговски партнер, ќе се земе бруто вредноста на Вашето купување како основа за пресметката на Вашите предности од купувањето.

Опис

ТНашата мисија е да помогнеме во остварувањето на целите на нашите клиенти, како и да додадеме софистицирани и нови елементи во нивното работење.

Со големиот асортиман на производи, ги задоволуваме вкусовите и на најспецифичните купувачи. 

Канцелариски материјали за вашиот бизнис, школски прибор за вашите деца и литература за ваш личен развој или за подарок на вашиот пријател.

Во Трејд може да ги пронајдете сите водечки брендови од областа на канцеларискиот мебел. Раководни, работни и посетителски столици, канцелариски бироа, плакари и закачалки.

-бесплатна монтажа

-бесплатна достава по целата територија на Р. Македонија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од trejd.com.mk?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.