Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме прикажете го кодот/баркодот на касата за скенирање!

Друштвото за производство, трговија и услуги „ГАМА ОИЛ ДООЕЛ“ е основана на 20 јуни 2014 година. Основната дејност е трговија на мало со нафта и нафтени деривати во специјализирани продавници. Во моментов „ГАМА ОИЛ ДООЕЛ“ има три бензински станици (Валандово, Кавадарци и Скопје).

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.