IGUANA TRAVEL Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Услови


Забелешки: „Игуана травел“ Ви ги нуди и Cashback Предностите – 2% Cashback и 2,5 Shopping Points за купувања од МКД 6.500. Овие предности не важат за авиобилети, и за аранжмани кои подлежат на попуст, како на аранжмани со Early Booking и Last Minute цени. Cashback се добива исклучиво за аранжмани во сопствена режија на „Игуана травел“, односно не важат за оние аранжмани каде „Игуана травел“ се јавува како посредник на други туроператори

Опис

ТА „Игуана травел“ е формирана во 1991 година. Благодарение на довербата и лојалноста на клиентите-пријатели на „Игуана“ во овој момент брои седум членoви-колеги.
Нашата цел е да се доближиме до луѓето што ги користат нашите услуги, пријателски расположени, но професионално подготвени.
Во состав на компанијата, во април 2012 г. се отвори нов, модерен, современ хостел со високи стандарди и со професионална услуга (www.iguanahostel.com.mk) во центарот на Скопје, во старото автентично Маџир Маало, на самиот кеј на реката Вардар.
„Игуана травел“ во март 2013 г. отвори свои канцеларии во Куманово, со надеж да се прошири и во останатите градови низ Македонија.
Основните Активности на „Игуана“ се :
• Летувања
• Зимувања
• Аранжмани во републиката и странство
• Авиобилети
• Саемски, спортски, забавни манифестации во странство
• Училишни екскурзии и друго
„Игуана травел поседува А Лиценца за вршење на комплетна туристичка дејност и е
воедно членка, и една од туристичките компании Основачи на Стопанската Комора за Туризам на Македонија (СКТМ).
„Игуана травел“ Ви ги нуди и Cashback Предностите – 2% Cashback и 2,5 Shopping Points за купувања од МКД 6.500. Овие предности не важат за авиобилети, и за аранжмани кои подлежат на попуст, како на аранжмани со Early Booking и Last Minute цени. Cashback се добива исклучиво за аранжмани во сопствена режија на „Игуана травел“, односно не важат за оние аранжмани каде „Игуана травел“ се јавува како посредник на други туроператори.
Ве очекуваме.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.