Octo Group - Digital Agency

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 3,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис


Octo Group е агенција за дигитален маркетинг со фокус кон креирање на комплетно дигитално присуство. Ви нудиме комплетни и уникатни решенија дизајнирани спрема потребите на Вашиот бренд.


Услуги: 
  • Социјални медиуми 
  • Платени медиуми (Google Ads, Social Media)
  • Инфлуенсер маркетинг
  • Оптимизација за локално онлајн пребарување
  • Креирање содржина
  • Изработка на веб страни
  • КонсалтингЈа градиме првата платформа за инфлуенсер маркетинг во Македонија - FAMENOTE. Во моментот сме отворени за регистрација на бизниси и инфлуенсери.


Изнајмете рекламен простор на нашиот портал - BIZNISBAR.MK
Нашата заедница на читатели е составена од успешни луѓе и луѓе кои се стремат да постигнат успех. Совршено место за промоција на Вашиот бизнис!
* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.