31.1.2019

Vodič za komunikaciju

U doba društvenih medija vizuelni jezik jedan je od najvažnijih vidova komunikacije za prosleđivanje emocija, iskustava i informacija. Ne kaže uzalud stara izreka: „Slika govori više od hiljadu riječi.“ Ovog mjeseca imate mogućnost da nam svojim slikama pokažate kako izgleda Vaš život kao Lyconet Marketera.

Djelatnost Marketera pruža Vam mnogobrojne mogućnosti i prednosti: slobodnu raspodjela vremena, rad nezavisno od lokacije, kul stil života, ravnotežu između posla i privatnog života i mnogo toga još. Podijelite sa nama i drugima kako je fantastično biti Lyconet Marketer. Pošaljite fotografije na temu „Moj stil života kao Lyconet Marketera“ na socialmedia@lyconet.com* i postanite dio odabranih Lyconet marketinških aktivnosti. Pokažite nam svoje specijalne trenutke, svoje emocije, balans između posla i privatnog života ili svoje radno mjesto sa pogledom.

VAŽNO:
• Lica na slikama ne smiju da budu prepoznatljiva (bez portretnih fotografija).
• Dostavljene fotografija moraju da imaju rezoluciju od najmanje 300 dpi.

* Napomena o pravima korišćenje fotografija: Slanjem fotografija dajete društvu Lyoness International AG, Bahnhofstrasse 22, CH-9470 Buchs ekskluzivno i vremenski, prostorno i sadržinski neograničeno pravo korišćenja fotografija koje ste stavili na raspolaganje. Prenos prava korišćenje uključuje sve trenutno poznate načine korišćenja (online i offline) i obuhvata umnožavanje, distribuciju, digitalizaciju, javno objavljivanje i javnu upotrebu. Fotografije mogu da se obrađuju i redizajniraju. Izričito se odričete prava na navođenje kao autora.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.