Centrometal

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 2 po 100 EUR Kupovina
  • Prihvaćeno Cashback Card

Kontakt

Uslovi


Korištenje Cashback kartice vrijedi za sve artikle i proizvode, izuzev vještačkih đubriva.

Opis

CENTROMETAL d.o.o je osnovan 2000. godine i od osnivanja se bavi prodajom alata, mašina i ostalog pratećeg materijala i opreme. Osim programa alata i mašina, možete u njihovim trgovimama naći i razne potrebštine za svoju baštu, kuću ili svakodnevnu upotrebu. Po kvalitetu robe i povoljnim cijenama prepoznaju ih kupci i dugogodišnji saradnici, pa su i za Vas otvorena vrata da se u ovo uvjerite.

Opis Centrometal-a:

  • Preduzeće se bavi maloprodajom i veleprodajom gore pomenutim asortimanom.
  • Ukupan broj zaposlenih 54
  • U svom asortimanu ima široku ponudu od preko 16.650 artikala

Centrometal  je distributer proizvoda renomiranih svjetskih proizvodjača, koji su u njemu pronašli pouzdanog partnera za plasman proizvoda na tržištu Crne Gore. U predhodnih 5 godina smo pokrenuli dva sopstvena brenda amaterskog alata PRO-TECH i EMIX GARDEN koji postaju prepoznatljivi u odnosu cijena / kvalitet na tržištu Crne Gore.

Centrometal ima dva maloprodajna objekta u Podgorici, jedan od 700m2 u ulici 4 Jula br.68, te drugi od 1200m2 na Cetinjskom putu, Donja Gorica.

* Isplaćene nadoknade mogu varirati, u zavisnosti od konzumiranih proizvoda kod partnerske firme. Iz tog razloga su informacije na ovoj web stranici bez garancije.