03.09.2020

Luați-vă acum Cashback Helper!

Cashback Helper - este o extensie inteligentă a browser-ului de Desktop pentru cumpărătorii online. Instrumentul practic vă ajută să nu mai ratați vreodată Cashback și alte avantaje pentru cumpărături.

Cu extensia „Cashback Helper“- pentru Firefox, Chrome și Safari este acum și mai simplu pentru voi să vă bucurați de avantajele pentru cumpărături precum Cashback & Shopping Points.

După ce ați instalat și activat Cashback Helper, veți fi informați de exemplu la căutarea pe Google dacă un comerciant pe care îl căutați este sau nu partener Cashback World. Pe o pagină de informații vi se va afișa cât Cashback & Shopping Points puteți acumula acolo sau dacă la comerciantul căutat tocmai puteți beneficia de o ofertă specială. După accesarea unui partener comercial online este suficient un simplu clic pe câmpul „Activează Cashback“, pentru a utiliza avantajele pentru cumpărături ale Cashback World. Nu este nevoie să vă înregistrați mai întâi pe www.cashbackworld.com - este suficient dacă vă autentificați direct în Cashback Helper cu datele voastre de acces.

Am creat pentru voi un Cashback Helper foarte simplu – veți putea găsi repede și ușor informații importante – de exemplu afișarea partenerilor comerciali de top, a noilor parteneri cât și a promoțiilor actuale.

Căutați un partener comercial online sau offline anume? Dați clic în Cashback Helper simplu în dreapta sus, pe simbolul lupei și astfel veți găsi repede magazinul dorit.

Descarcă acum

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.