Faceți un bine cu fiecare cumpărătură

Facem cumpărături pentru o lume mai bună

Pentru noi, ca și comunitate internațională de cumpărători care se bucură de succes, este în egală măsură de important să-ți putem oferi posibilitatea de a face cumpărături beneficiind de avantaje dar și să ne asumăm răspundere socială. Din acest motiv noi sprijinim două asociații caritabile în munca acestora dedicată oamenilor nevoiași și protejării mediului în toată lumea.

Fiecare cumpărătură contează

Sprijinul nostru este datorat membrilor ca tine. Deoarece fiecare cumpărătură ne ajută să-i ajutăm și pe alții și să contribuim astfel la crearea unei lumi mai bune pentru toți. Pe lângă faptul că beneficiezi de avantaje la cumpărături, faci și un bine mult apreciat.

Child & Family Foundation

Copiii, tinerii și familiile aflate în dificultate primesc datorită proiectelor educaționale internaționale ale Child & Family Foundation acces la educație. Aceasta le dă șansa de a-și construi singuri un viitor.

Greenfinity Foundation

Obiectivul Greenfinity Foundation este un viitor mai verde pentru noi toți. Pentru a atinge acest obiectiv, fundația implementează proiecte de protejare a mediului și climei în întreaga lume.

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.