Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 per 480 RON Cumpărătură
 • Acceptat Online-Shopping

Contact

 • Contact
  Telefon: +43 316 70 77 700
 • Important!
  Înainte de efectuarea cumpărăturii, vă rugăm să vă asigurați că browser-ul dvs. dispune de setările cookie corecte. Informații suplimentare importante referitoare la Online Shopping găsiți în FAQs!
 • ID comerciant
  429000020

Condiții


La acest partener comercial avantajele de membru se calculează pe baza valorii nete (fără TVA) a cumpărăturii. La acest partener comercial avantajele la cumpărături sunt calculate pe baza valorii nete a cumpărăturii, întrucât acesta este modul standard de decontare a avantajelor la acest partener comercial.

Descriere

Profilul firmei noastre e vânzarea de componente PC și de sisteme complete atât pe piața de distribuție naționala cât și pe cea de end-user. Ca importator direct, Madd asigură prețuri extrem de competitive, atât la calculatoare, laptopuri și componente noi, cât și la cele second hand și refurbished.

Nu găsești cumpărătura efectuată la PC Madd ?

* Marjele de compensare achitate în mod concret pot varia în funcție de produsele procurate de la partenerii comerciali. De aceea specificațiile oferite în acest sens pe acest website nu pot fi garantate.