Nelly.com

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Inköp
 • Accepterar Onlineshopping

Kontakt

 • Kontakt
  Puh: +358 29 3400 620
 • Observera!
  För att dina onlineköp ska registreras bör du se till att din webbläsare har rätt cookie-inställningar. För mer information om hur du handlar online kan du läsa våra FAQs!
 • Lojalitetsföretags-ID
  189000089

Beskrivning

Nelly.com, som startades 2004, har som vision att vara ledande inom onlinemode genom att erbjuda ett brett sortiment av de senaste trenderna till en ung och utåtriktad modepublik. Nelly.com har idag kunder i större delar av Europa.

Hos oss hittar du aktuella och väletablerade designers så som, Malene Birger och Ida Sjöstedt i kombination med vassa international varumärken som Jeffrey Cambell och River Island. Du hittar även unikt designade säsongskollektioner under egenproducerade varumärken som Notion 1.3, NLY Trend, NLY Shoes, Estradeur och Wonderland samt nya och spännande designersamarbeten. I sortimentet hittar du kläder, skor, bad-och underkläder, sportkläder, accessoarer och skönhetsprodukter, mycket fest och allt med en het trendgrad.

Hittar du inte ditt köp hos Nelly.com?

* Förmedlingsprovisionen baseras på vilka produkter som har köpts och Loyalty Merchant. All information härtill är därför utan garanti.