21/11/2019

Te gekke Sinterklaascadeaus met korting en shopvoordeel!

De Sint is in het land en heeft zijn speelgoedzak boordevol sinterklaascadeaus uitgestrooid bij heel wat Online Shops! 🎁🎁🎁

Wij sommen voor jou de beste speelgoedkortingen en -deals van onze Online Partners Bol.com, Fun.be & Maxitoys.be op die je met Cashback en Shopping Points shopt!

sinterklaas.2019-bolcom

In het pakjesparadijs van Bol.com vind je een categorie met het populairste speelgoed, met andere woorden, alleen maar speelgoed die heel wat andere kinderen al aan Sinterklaas hebben gevraagd. Bovendien zijn deze ook nog eens scherp geprijsd. Jouw 1% Cashback & 1 Shopping Point zijn jouw persoonlijk Sinterklaascadeau van de Sint. 💰

sinterklaas.2019-funbe

Op Fun.be geniet je deze week van NOVEMBERDEALS. Je krijgt op heel wat grote speelgoedmerken 21% btw korting. Iedere dag staan nieuwe merken in de kijker. Vandaag shop je Pokémon & Playmobil voordelig met 21% korting! En je krijg er ook nog eens1% Cashback & 1 Shopping Point shopvoordeel bovenop via Cashback World!

sinterklaas.2019-maxitoysbe

Maxitoys.be viert zijn 30ste verjaardag. In hun eindejaarscatalogus verzamelen ze hun meest geweldige aanbiedingen en kortingen. Op die wijze tik je vast een geweldig sinrterklaascadeau op de kop! Of je kan alvast ook wat kerstcadeaus uitzoeken indien je jouw deugeniet(en) ook met Kerst opnieuw wil verrassen. Je shopt online bij Maxitoys met 1% Cashback & 1 Shopping Point!

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.