6/11/2019

Singles' Day: deals voor jou en jou alleen!

Wat ooit begon als een klein protest tegen Valentijn is in korte tijd uitgegroeid tot een zeer populair shopevenement bij Chinese jongeren met grootse online kortingen. 🤑🛒

Singles’ Day werd voor het eerst geintroduceerd in 1993 door studenten aan de universiteit van Nanjing. Zij waren van mening dat niet iedere single persé eenzaam is en besloten een speciale feestdag in leven te roepen voor de Happy Singles.

Ook bij Cashback World is Singles’ Day een speciaal evenement waarbij je meerdere dagen lang van hoge kortingen geniet. Wij sommen voor jou even de deelnemende Online Partners op waar je met Cashback jezelf mag trakteren, zonder schuldgevoel:

Bij Bol.com zijn ze al van start gegaan en geniet je al sinds vandaag van Singles' Day topdeals. Elke dag komen er nieuwe deals bij.


singlesday2019-bolcom

 Op MediaMarkt.be start het Singles' Day Weekend deze vrijdag om 20u! Schrijf jij een huwelijksaanzoek aan het toestel waar je al lang over fantaseert met Cashback?


singlesday2019-mediamarktbe

En tenslotte hebben we nog About You.be dat op Singles' Day zelf, aanstaande maandag, 22% korting geeft op ÁLLES! Gebruik de kortingscode SINGLE22 bij het afrekenen van jouw bestelling! Het moment om de artikelen op jouw wishlist voordeliger dan ooit met Cashback te shoppen!


singlesday2019-aboutyoube

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.