28/05/2020

Ontdek HelloFresh!

Ken jij HelloFresh al? HelloFresh bezorgt wekelijks complete maaltijdboxen met leuke recepten die eenvoudig te volgen zijn. Zo heb jij alle boodschappen al in huis en eet je lekker en gezond. Kies jouw favoriete box, het aantal maaltijden en met hoeveel personen je hiervan wilt genieten. Ontdek daarna het wisselende menu met heerlijke recepten.

Kies jouw favoriete box!

Bij HelloFresh kun je kiezen uit 4 verschillende boxen. De Veggiebox, de Originalbox, de Quick & Easy Box en de Familybox.

Veggiebox – Ben jij vegetarisch of wil je wat minder vlees eten? Dan kun je voor de Veggiebox kiezen! Deze box bevat geen recepten met vlees of vis. De recepten zitten boordevol groenten, noten en zuivel.

Originalbox – Wil jij graag nieuwe recepten proberen? Dan is de Originalbox wat voor jou! Deze box bevat de populairste recepten van HelloFresh. Deze recepten zijn gevarieerd en bevatten vaak een twist. Je kunt kiezen uit recepten met vlees, vis of een vegetarische maaltijd.

Quick & Easy Box
– Deze box is speciaal voor de mensen die weinig tijd hebben om te koken. Deze gerechten staan namelijk allemaal binnen 25 minuten op tafel! Ook bij deze box kun je kiezen uit verschillende recepten met vlees, vis of een vegetarische maaltijd.

Familybox – Heb jij een gezin thuis en vind je het lastig om te verzinnen wat je vanavond weer op tafel moet zetten? Dan is deze Familybox echt iets voor jou. De recepten in deze box zijn lekker voor jong en oud, zijn toegankelijk, makkelijk te bereiden en smaken ook nog eens heel erg goed! 


Greenfinity Foundation 

Gebruik de kortingscode HELLOWORLD40 en ontvang €40 korting op de eerste 3 boxen bij HelloFresh. Je ontvangt €20 korting op je eerste box en €10 korting op je tweede en derde box. Maak gebruik van deze kortingscode t/m 11 juni 2020. Let op, deze code is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Greenfinity FoundationGreenfinity FoundationGreenfinity Foundation
 

 

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.