12/02/2020

Hubert Freidl en Marko Sedovnik: winkelwerelden verbinden met de Cashback App

Met de nieuwe Cashback App, beschikbaar via Google Play en in de App Store, is 's werelds grootste Shopping Community altijd en overal beschikbaar voor Cashback leden. Dankzij de locatiefunctie kun je snel Cashback Partners in de buurt vinden. Met jouw digitale Cashback Card kun je op elk moment gemakkelijk profiteren van de voordelen bij het shoppen. Online shops, Shopping Point Deals en voordelige aanbiedingen zijn allemaal beschikbaar in de app, shopaholics hoeven zich niet te vervelen!

Verschillende manieren van shoppen

"Het is essentieel dat we inspelen op het veranderende winkellandschap en dat we op de hoogte blijven van de recenste technologiën", zegt Hubert Freidl, de oprichter van myWorld. Vanuit zijn oogpunt is de app meer dan alleen een middel om verschillende manieren van shoppen met elkaar te combineren. Hij ziet het als de volgende stap in het winkellandschap. "Bij Cashback World verbinden we alle winkelwerelden; shop bij bekende winkelketens en online shops; met slechts één persoonlijk shopprofiel, die je ook kunt gebruiken op de smartphone. Dit is een combinatie van technische innovaties, die offline en online bedrijven met elkaar verbinden afgestemd op de behoeften van de consument ", aldus de heer Freidl.

De Cashback App is de logische volgende stap

De Cashback Card overbrugt de kloof tussen Cashback Card Partners in de buurt en online Cashback Partners. Dit is bijzonder belangrijk voor Marko Sedovnik. "De populariteit van online shoppen is de afgelopen jaren enorm toegenomen, maar het vervangt nog steeds niet de klassieke winkelervaring van fysiek shoppen in een winkel. De Cashback App combineert deze twee manieren winkelen op een logische manier. ´´Ik ben erg blij dat de Cashback Card grote aantrekkingskracht heeft op lokale bedrijven, en dat dit ertoe leidt dat onze Leden bij steeds meer Cashback Partners in de buurt kunnen winkelen."

Google Play
App Store

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.