19/03/2020

Ga voor een vitamine BOOST!

Er is een bijzondere tijd aangebroken waarin het extra belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen. Natuurlijk kun je nog steeds die heerlijke pizza bij Takeaway.be bestellen, maar zorg er wel voor dat je daarnaast genoeg vitamines binnenkrijgt. Zo maak je je lichaam sterk en bouw je aan een goede weerstand. Voorkomen kan niet, maar goed aan jezelf denken kan wel!

Vitamine C
Vitamine C staat ook wel bekend als de weerstandvitamine. Veel fruit heeft een hoog vitamine C gehalte. Dus wat dacht je van een heerlijke smoothie met mango, ananas, sinasappel en kiwi? Gezond en mega lekker als ontbijt voor een thuiswerkdag! In de webshop van Mediamarkt.be bestel je een blender al vanaf €9,99 zodat jouw smoothie binnen no time naast jouw computer staat.

MediaMarkt

Vitamine D
Deze vitamine krijg je voornamelijk binnen door zonlicht. Plof dus regelmatig even neer in die tuinstoel! Of smeer een extra laagje margarine op je boterham, want ook hier zitten vitamine D in. Bij VidaXL ontvang je nu €15 korting op alle buitenzitjes samen met 2% Cashback.

Vitamine A
Vitamine A is de befaamde anti-infectie vitamine. De vitamine zit in melkproducten en in vis. Zolang jij regelmatig een glas melk drinkt of een lekker bakje kwark met fruit eet, dan zit je helemaal goed. Heb jij toch het idee dat je te weinig Vitamine A binnenkrijgt? In de webshop van Apotheek-online.be vind je diverse voedingssupplementen en ontvang je 3% Cashback bij je bestelling.

Vitamine B6
Witte bloedcellen worden aangemaakt door vitamine B6. De vitamine zit in vlees, eieren, graanproducten, groenten en kaas. In de webshop van Marleyspoon.be vind je allerlei heerlijke gerechten waar deze ingrediënten in alle vormen en maten in voorkomen. Neem eens een kijkje tussen de heerlijke gerechten! Bestel jouw boodschappen online, ontloop de hectiek bij de supermarkt en ontvang €3,25 Cashback. Uitsloven maar in die keuken! Wedden dat in jouw een topkok schuilt?

MarleySpoon

Vitamine E
Vitamine E beschermt de cellen van ons afweersysteem en is te vinden in vetoplosbare vitamine, zoals zonnebloemolie. Ook krijg je de vitamine binnen door het eten van noten, zaden en graanproducten. Wanneer je van bakken houdt, is dit dan ook dé periode om een heerlijk voedzaam brood te bakken! Heb jij nog geen broodbakmachine in huis? Bestel deze dan in de Lidl-shop of bij Krëfel.be.

Wanneer je twijfelt of je genoeg vitamines binnenkrijgt, dan kun je ervoor kiezen om deze aan te vullen met voedingssupplementen. Voedingssuplementen dienen altijd als aanvulling op voeding en zonlicht, nooit als vervanging! Onze Cashback Partners hebben een uitgebreid assortiment. Neem snel een kijkje tussen onze Cashback Partners op het gebied van beauty & health!

Ontdek nu!

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.