29/01/2019

De nieuwe Cashback Helper is er!

De Cashback Helper is een slimme browser plug-in voor online shoppers. Deze handige plug-in voor Firefox, Chrome en Safari zorgt ervoor dat je de shopvoordelen niet meer misloopt.

Wanneer je de Cashback Helper geïnstalleerd en geactiveerd hebt, houdt Google Search je op de hoogte van het feit of de webshop waar je naar zoekt een Cashback Partner is of niet. Zoek je bijv. naar schoenen in Google? Dan worden de Online Shops waar je Cashback kan krijgen in de zoekresultaten met een leuk Cashback icoontje aangeduid.

De informatiepagina van de Helper geeft weer hoeveel Cashback & Shopping Points je kunt verzamelen of kunt profiteren van een van de acties van de geselecteerde online shop.

Nadat je de gewenste online Cashback Partner hebt geselecteerd, dien je alleen nog maar op "Activeer Cashback" te klikken om de shopvoordelen van Cashback World na een aankoop te kunnen ontvangen. Je dient dus niet vooraf in te loggen op www.cashbackworld.com. Het volstaat om eenvoudigweg in te loggen bij de Cashback Helper met jouw inloggegevens.

De Cashback Helper heeft een eenvoudig ontwerp waar je informatie snel en eenvoudig kan vinden. De beste Cashback Partners en actuele deals staan voor je klaar!

Wil je zoeken naar een speciale Cashback Partner Klik op het vergrootglassymbool in de rechterbovenhoek van de Cashback Helper en de winkel waarnaar je zoekt, is gemakkelijk te vinden.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.