Jack & Jones.be

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 4 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000577

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

JACK & JONES is tegenwoordig een van Europa's meest toonaangevende fabrikanten van herenkleding. Hoewel jeans nog altijd het speerpunt van het merk zijn, heeft JACK & JONES tegenwoordig drie verschillende collecties: JACK & JONES PREMIUM, JACK & JONES CORE en JACK & JONES ORIGINALS. Het merk biedt jonge mannen alles voor een stijlvolle look van top tot teen: kleding, schoenen en accessoires.

JACK & JONES ORIGINALS bestaat uit musthaves van de beste kwaliteit die in geen enkele herengarderobe mogen ontbreken. De items zijn cool, betaalbaar en uniek. Nieuwe straatculturen van over de hele wereld vormen de inspiratiebron voor deze collectie die bestaat uit jeanswear en trendy looks in dé kleuren van het seizoen. Verwacht het onmogelijke en heel veel attitude.

JACK & JONES CORE is urban streetwear, monochroom en athleisure. Het is geïnspireerd op street trends en de focus ligt op details en graphics. De JACK & JONES CORE-collectie is gemaakt voor een urban lifestyle en omvat workwear, denim en sportkleding. Constante innovatie ligt aan de basis van elk design en elk item. De designs combineren opvallende graphics en strakke lijnen met technische eigenschappen en sportieve details. De items voldoen volledig aan de behoefte voor kwaliteitsvolle urban wear en sportswear.

De JACK & JONES JEANS INTELLIGENCE collectie is ontwikkeld volgens een visie om anders naar jeanswear te kijken. Toegankelijker. Betaalbaarder. Ze interpreteren denim op een ongeëvenaarde manier en ontwerpen hun kleding met respect voor het traditionele denim vakmanschap. Hun producten worden gemaakt met pioniers in de modebranche en met behulp van geavanceerde technologie. Ze houden continu de laatste trends en ontwikkelingen in de gaten op het gebied van behandelingstechnologieën en -innovaties van stoffen. Ze maken trendy en betaalbare high-quality jeanswear.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.