Lidl-shop.be

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000573

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Lidl-shop.be is online het verlengde van de Lidl winkels, met als grote voordeel dat er online een groter aanbod is én de producten er reeds een week vroeger aangeboden worden. Je vindt er meer dan 5000 artikelen aan typische Lidl-prijzen, waarbij de categorieën klussen, tuin, mode en interieur slechts een greep uit het ruime aanbod zijn. Daarnaast verkopen ze er ook meer dan 600 verschillende wijnen uit alle hoeken van de wereld. 

Elke week breidt Lidl het aanbod uit met nieuwe en seizoensgebonden producten, aangevuld met leuke acties en sterke promoties. De tijdelijk beschikbare aanbiedingen volgen het OP=OP principe, want het leven is voor de snelle beslissers! Producten zoals een opblaasbare jacuzzi en een elektrische fiets verrassen de klanten en maken van de webshop een echte aandachtstrekker. 

De belofte van Lidl? Keuzestress wegnemen bij hun klanten en de hoogste kwaliteit bieden voor de laagste prijs.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.