Holidaycars.com

Cashback & Shopping Points

 • 3,5% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000568

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Bent u op zoek een goedkope huurauto? Zoek, vergelijk en boek autoverhuur online via Holidayscars.com,  ’s werelds meest toonaangevende marktplaats voor autohuur.

Autohuur vergelijken

Holidayscars.com werkt samen met meer dan 800 autohuur merken in meer dan 30.000 verschillende locaties verspreid over de hele wereld. Ze begrijpen dat het huren van een auto complex kan zijn. Daarom bieden ze alle opties zo transparant mogelijk aan. Online een auto huren doet u bij ons al in drie gemakkelijke stappen:

Zoek: zoek via de huurauto-zoekmachine naar uw gewenste ophaallocatie en -datum.

Vergelijk: in één oogopslag vergelijkt u alle bedrijven, beschikbare huurauto’s, de verschillende voorwaarden en natuurlijk de kosten.

Boek: reserveer direct de autohuur aanbieding van uw keuze en bespaar. Door het grote volumes bent u bij Holidaycars.com goedkoper uit dan wanneer u direct bij de verhuurmaatschappij huurt.

Alle soorten huurauto's

U vindt op Holidaycars.com niet alleen autoverhuur over de hele wereld, maar ook elk type huurauto. Van een goedkope huurauto tot een SUV of cabriolet. Op zoek naar unieke autohuur? Op veel bestemmingen bieden ze ook exclusieve huurauto's aan. Ze zijn er zeker van dat u altijd een auto kan huren die past bij úw vakantiebestemming, wensen en budget.

Extra's en klantenservice

Naast het inzichtelijk maken van alle autohuur aanbiedingen doen ze hun best om het huren van een auto gemakkelijker te maken. Daarom is annuleren van uw reservering tot 48 uur voor het ophalen van uw auto gratis bij HolidayCars.com. Met een extra annuleringsverzekering annuleert u zelfs gratis tot aan het afgesproken ophaalmoment. Daarnaast bieden ze ook een NoRisk Garantie aan. Hiermee is uw eigen risico en eventuele borg voordelig verzekerd. Zo hoeft u bij het ophalen van uw auto geen extra verzekering af te nemen, maar bent u toch verzekerd van een zorgeloze vakantie. Heeft u toch nog vragen over bijvoorbeeld de voorwaarden, huurautoverzekering of creditcard verplichting ? Dan helpt hun klantenservice u graag verder via de live chat, via de telefoon of per email.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.