Lampen24.be

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 2,5 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000525

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Lampen24.be, Europa ’s grootste online shop voor verlichting met een assortiment van meer dan 30.000 producten. Vanuit uw luie stoel of vanaf het kantoor vindt u bij ons gegarandeerd de lamp die het beste bij u past. 

U bouwt een huis, renoveert of heeft eenvoudigweg zin in een make-over? Dan bent u hier op het juiste adres. Bij Lampen24.nl vindt u alle soorten binnenverlichting voor alle ruimtes in het huis en buitenverlichting voor in de tuin of aan de buitenmuur. Zoekt u goed licht voor op het werk, zodat u of uw medewerkers efficiënter kunnen werken? Voor ondernemers hebben wij de speciale categorie bedrijfsverlichting, waaronder ook de kantoorverlichting valt.

Met goed licht verhoogt u de levenskwaliteit – met de juiste lampen wordt er binnenshuis (en tevens op het kantoor) een aangename sfeer gecreëerd en met behulp van de modernste lichtbronnen kunt u een grote hoeveelheid energie besparen. Binnen onze hoofdcategorie led-verlichting vindt u rond 3.000 zeer zuinige led-lampen en led lichtbronnen.

Licht schept de juiste sfeer – voor ontspannen en werken. Een goed gekozen lamp zet de woonruimte in het juiste licht, beschermd de ogen voor het snel vermoeid worden en verhoogd het comfort. Met lampen van Lampen24.nl richt u uw woning sfeervol, creatief en energie-efficiënt in. Struint u gerust door de webwinkel, wij hebben bijvoorbeeld ook moderne led verlichting geproduceerd in Duitsland.

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.