Ticketbar.eu

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000485

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Welkom bij Ticketbar!

Een kort verblijf in Amsterdam? Een spontaan weekend naar Londen? Genieten van de zon in het bruisende Barcelona? Ticketbar brengt u de leukste culturele attracties van Europa en daar buiten!

Maak uw verblijf in een van deze grote steden de moeite waard met een excursie of bezoek een van de vele top musea en attracties. Zie wat er te beleven valt op uw bestemming met onze stadsgids!

Ticketbar biedt u kortingen, groepsaanbiedingen en de mogelijkheid om lange wachtrijen te ontlopen bij alle grote attracties. Selecteer uw stad naar keuze op deze pagina en zie wat er te beleven valt op uw bestemming. 

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.