Flixbus BENL

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000440

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

FlixBus busreizen gaan niet enkel naar Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland maar ook naar Italië, Tsjechische Republiek, Kroatië en nog veel meer Europese landen maken deel uit van ons busnetwerk. – FlixBus staat voor je klaar op de juiste plaats en de juiste tijd.

Van A naar B zonder zorgen door de gedetailleerde informatie op de flixbus.be website. Zo kun je gemakkelijk jouw busreis plannen en helemaal relaxed aan boord stappen. Handige en makkelijke busreizen kunnen aanbieden is ons voornaamste doel. Stuit je tijdens het plannen van je busreis nog op enkele vragen, kijk dan zeker naar onze FAQ’s of neem contact met ons op. Voor al je vragen en onzekerheden staat onze vriendelijke klantenservice altijd voor Je klaar. Op de contactpagina van onze website vind je alle relevante telefoonnummers en de contacturen.

Je buskaartje koop je online, dit kaartje geeft je de garantie op een comfortabele plaats in de bus. Goedkope dranken en snacks zijn ook aan boord verkrijgbaar. Dankzij de gratis Wi-Fi op elke langeafstand bus kan Je gedurende jouw busreis op het internet surfen, films kijken, muziek luisteren of gewoon relaxen en de krant lezen. Door de extra stopcontacten aan boord zorgen we ervoor dat de batterij van Je laptop, tablet of telefoon nooit leeg is.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.