Travelbird

Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000366

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Het internet staat vol met allerlei vakantieaanbiedingen. Maar welke moet je nu hebben? Welke is de voordeligste? En welke is de leukste?

TravelBird heeft elke dag diverse nieuwe acties, waardoor er altijd wel een keer iets voor je bij zit. Je kijkt snel of het iets is. Zo ja, dan boek je je vakantie. En als het niet is wat je zoekt, dan kijk je gewoon wat er morgen is. Simpel!

Bij TravelBird kun je betalen zoals jij dat wil. Al de betalingen worden verwerkt via het beveiligde platform van onze partner AdYen / Payvision (voor betalingen met credit card). Na je betaling keer je weer terug op de website. Op je bankafschrift zal de volgende tekst komen te staan: "AdYen inzake TravelBird" met daarbij de vermelding van je arrangement / "TravelBird BVBA Antwerpen" (voor betalingen met credit card).

Nadat de betaling succesvol is afgerond krijg je direct een bevestigingsmail met daarin je factuur en voucher. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de klantenservice: 03/808 01 79.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.