Megagadgets.be

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1,5 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tel: +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000278

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Megagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende producten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar producten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om cadeau te geven.

De online winkel maakt deze producten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de producten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, een geweldige vooruitgang.

De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categoriën, zoals: life style, golf accessoires, drinking games en r/c. Elke week worden er nieuwe producten toegevoegd, waardoor de terugkerende bezoeker altijd weer iets nieuws te zien krijgt.

Aan het bestellen van de producten of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden, waarmee de leukste producten of zelfs kaartjes voor concerten gewonnen kunnen worden.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.